ABOUT

Welkom beautiful soul,

Treed binnen in ‘mijn’ online creatieve ruimte die ik nu graag deel met jou. Het is een eer om jou te ontvangen.

Stephanie Smolders

Na meer dan 25 jaar ben ik er eindelijk achter wat ik wil in het leven (wat dat is, lees je hier: life goals).
Maar dit is niet altijd zo geweest.

Mijn leven ging als volgt: ik twijfelde over elke stap, ik volgde verschillende studies waar ik niet blij van werd, ik stapte van de ene onbevredigende relatie in de andere, ik ging elk weekend uit en voelde mij toch eenzaam, ik had verschillende jobs die me geen voldoening gaven, ik at ongezond en voelde me niet goed in mijn vel.

Ik zat vast in een vicieuze cirkel en wist niet hoe ik daar uit kon geraken.
Voor buitenstaanders leek ik gelukkig en had ik het perfecte leven, maar binnenin braken er steeds meer stukjes af.

Komt dit jou bekend voor?

Tot ik er op een dag voor koos om mijn leven om te gooien. Dit soort keerpunten hebben mij getransformeerd tot de persoon die ik nu ben.

Ik kan je dus vertellen dat het anders kan! Vandaag geniet ik van elke dag. Ik zit vol levensenergie en houd van avontuur. Ik plaats mezelf op nummer 1 en leef vanuit onvoorwaardelijke liefde voor anderen en mezelf. Ik leef nu vanuit mijn authentieke zelf.

Ook jij kan deze stap maken & elke dag bijleren!

Stephanie Smolders

Leren is oneindig en universeel. Van opleiding ben ik leerkracht, maar dit zit ook verankerd in mijn ziel. Ik zie mezelf als een geboren communicator.

Voor mij betekent leraar/coach zijn: ‘anderen de kracht en ondersteuning geven om te leren’. Leren is meer dan alleen wiskundige formules en feiten studeren. Leren gaat meer over het groeien als persoon, houden van wie je bent, out-of-the-box denken, oplossingsgericht denken in plaats van probleemgericht.
Maar vooral elke dag nieuwe dingen bijleren om zo te komen tot de beste versie van jezelf!

Op stephaniesmolders.com deel ik de lessen die ik heb geleerd en nog elke dag leer.

Sta jij ook op een keerpunt in je leven? Kom dan even piepen in onze ‘school voor positiviteit & balans‘ op Facebook. Een community waarbij we elkaar ondersteunen in onze transformatie.

Het is mijn droom om anderen mee op pad te nemen om te leren hoe fantastisch het leven is & om samen te groeien tot onze beste versie!

Alles wat je wil, begint bij jou.

Laten we samen op pad gaan om de schoonheid in de wereld en jezelf te ontdekken.

stephanie smolders